Kontigent

Kontingent fra og med 1. januar 2024

Kontingent bliver opkrævet to gange årligt, henholdsvis d. 1. marts og 1. august.

Nye medlemmer har mulighed for at prøvetræne i 2 uger før indmeldelse skal ske og kontingentopkrævning vil finde sted. Når indmeldelse er sket er der ingen returret på betalt kontingent.

Det er muligt at tilmelde sig en automatisk abonnementsordning. Her bliver kontingentet betalt via en automatisk kortbetaling.

Ved ingen abonnementsordning udsendes en mail, som indeholder et manuelt betalingslink.

Ingen medlemmer må stå i restanse.

ABONNEMENTSVILKÅR Kluboffice


Valgfri Abonnementsordning Dankort


Medlemmet kan selv vælge om de tilmelder deres kort til abonnementsordningen.

Abonnementsordning betyder at medlemmet tilmelder sit betalingskort og giver tilladelse til at klubben kan trække penge automatisk på betalingskortet ved fremtidige kontingentkørsler.

Første gang en automatisk kontingentkørsel kører og der er valgt 'Abonnementsordning' som betalingstype - så ville alle medlemmer i den kørsel - modtage et betalingslink pr. email og her vil de så skulle tilmelde deres betalingskort og samtidig betale den første kontingent-opkrævning.


Efterfølgende vil de fremtidige kørsler automatisk trække penge på medlemmernes betalingskort og de vil modtage en kvittering for betaling af kontingent.

7 dage før en kontingentkørsel - vil der til de medlemmer som har tilmeldt deres betalingskort - blive udsendt en notifikations-email, som fortæller dem at der om 7 dage vil blive trukket kontingent og hvilket beløb der vil blive trukket.

Ingen abonnementsordning her kan medlemmerne ikke tilmelde deres betalingskort - men får en betalings-email ved hver kørsel og betaler så via betalingslinket i emailen.

Kontingentsatser

Senior

850,00 kr

Halvårligt

Old boys, Veteran, Superveteran og Grand superveteran

600,00 kr

Halvårligt

Fodbold Fitness

250,00 kr

Halvårligt

Passivt medlemskab

Gælder også børn på efterskole og lignende

200,00 kr

Årligt