April 2022

Gladsaxe-Hero - ORI 1-5

Målscorer: Mathias Stenderup, Andreas Larsen, Martin Thorsen, Julius Skibild, Emil Maribo.

Dagens kamp bød på en tur til Gladsaxe. Et sted hvor vi for et år siden, slet ikke var til stede. så det var første ting fra træner Dennis Vendelbo. At vi ikke skulle lave samme fejl igen.

Kampen skulle spilles på kunst, hvor der var heftig blæst på langs ad banen, og lige i mod vores mål i 1. halvleg.

en fordel som hjemmeholdet ikke kunne udnytte. Efter kun 3 minutter måtte Gladsaxes keeper forlade banen, da han fældede Emil Maribo, og fik rødt kort. Det fik hjemmeholdet til at stille sig tilbage på banen og satse på omstillinger.

Vi kom til et par halve chancer, men det var hjemmeholdet som kom foran efter 14 minutter, da vi slet ikke dækker op og kigger for meget fodbold. med en 1-0 føring forsøgte Gladsaxe at forsvarer den føring hjem. kun 6 minutter efter kunne Mathias Stenderup udligne føringen. 1-1 var også stillingen ved pausen.

3 minutter inde i 2. halvleg havde dommer fat i sine kort igen, da vores Benjamin Manley fik et tyndt gult kort. halvlegen bød på spil til 1 mål, vi havde chancer til at vinde meget mere end 5-1, et flot af Julius Skibild gav os en 2-1 føring, og efter en times tid kunne Emil Maribo sikkert putte bolden i kassen, inden Andreas Larsen og Martin Thorsen lukkede og slukkede til 5-1.

Næste kamp er på lørdag hvor Lyngby kommer på besøg kl 13.