Tilbage til nyheder

Invitation til festligholdelse af 30 året for indvielsen af ORI´s stadionanlæg på Pedersholm

Invitation til festligholdelse af 30 året for indvielsen af ORI´s stadionanlæg på Pedersholm

18

October 2021

lørdag den 23.oktober 2021 fra kl. 13,00 – 17,30

I 1991 indviede daværende borgmester Jørgen Christiansendet nye stadionanlæg på Pedersholm – det vil vi i ORI-Fodbold gernefestligholde, så det gør vi i forbindelse med vores seniorers sidstehjemmekampe i serie 3.

Vores 2. hold spiller hjemme på Pedersholm kl. 13,00 modFC Whop en Dei (ja det hedder de 😊) og ORI´s 1. hold spiller samme sted kl.15,30 mod FC Rudersdal – en afgørende kamp om topplaceringerne indenvinterpausen.

ORI-Fodbold sørger for fadøl fra kl. 13,00 (gratis) ogkl. 15,30 er der gratis pølser i den gæstende pølsevogn, så mon ikke at vi kansamle en masse gode folk til en festlig lørdag inden fodbolden går påvinterpause.

Da tiden nærmer sig for kommune- og regionsrådsvalget(16. november 2021) så har vi også inviteret de alle de lokale kandidater tilat komme og agitere lidt for deres respektive budskaber.

I ORI-Fodbold har vi længe kæmpet en kamp for både atsikre og fremtidssikre vores faciliteter på Bjergvejen, derfor har vi også ennaturlig interesse i at have en god og konstruktiv dialog med de lokalebeslutningstagere.

Vi håber også, at de sidste kampe, der spilles den 23.oktober 2021 samtidig bliver et farvel til det baneunderlag, som vi kender idag, da vi har fået en bevilling på 2022-budgettet til en ordentlig renoveringaf banen – og det er vi selvsagt meget glade for 😊

 

Vel mødt på Pedersholm

 

Claus Gøj Larsen

Formand for ORI-Fodbold

No items found.