Tilbage til nyheder

ORI tager hul på forårssæsonen.

ORI tager hul på forårssæsonen.

21

April 2023

Efter at have fået den nye trænerduo ombord i vinterpausen, er ORI fodbolds førstehold nu klar til at tackle de første kampe i serie 3 med fuld fart og højt humør.

Holdet har allerede hentet imponerende 6 point, og det er kun begyndelsen. Trænerne Wissam Al-Sharkawi og Amin Faouzi El-Chaer har gjort en fantastisk start med holdet, og spillerne er virkelig blevet motiverede og klar til at vinde.

Efter en god vinteropstart med nogle flotte sejre, tog holdet også en stærk 5-1 sejr over Melby i den første forårskamp. Ugen efter bød på en udebanesejr i Jyllinge med et 3-1 resultat til ORI. Nu ser holdet frem til morgenens kamp på hjemmebane mod Brødeskov IF.

Pedersholm vil være vidne til en kamp mellem to hold i den øvre del af rækken. Brødeskov er rækkens anden mest scorende hold, men ORI er fast besluttet på at holde modstanderne fra fadet i hele 90 minutter. Holdet er i topform og vil forsøge at holde deres imponerende gennemsnit på fire mål kørende, for at sikre sig yderligere tre point i kampen om oprykning.

ORI fodbold inviterer alle - unge såvel som gamle - til at komme og støtte holdet i kampen på Pedersholm kl. 13. Vi garanterer en dag med højt solskin og næsten ingen vind. Så kom og nyd en kold øl, god fodbold og en fantastisk dag i solen sammen med os.

Vi håber virkelig at se jer på stadion i morgen!

No items found.