ORI-Fodbold - Liria FK 2-2

Målscorer: Andreas Larsen, Martin Thorsen

Årets første kamp i sæsonen bød på et vaskeægte topopgør, hvor rækkens nr 2 kom på besøg.

Inden kampen var Liria 1 point foran vores 1.hold.

Kampen begyndte med 1 minuts stilhed for at ære Kim Hansen, som gennem mange år var et stort aktiv i klubben, både på og udenfor banen.

Af samme grund spillede vi også med sørgebind.

Kampen begyndt lidt nervøst, med Liria mest på bolden. Men den første chance tilfaldt os, da Emil Maribo desværre ikke fik ramt bolden rigtigt. Liria blev ikke rigtige farlige i 1.halvleg hvor vi kom til flere chancer. men ind ville bolden ikke. Det var dog gæsterne der kom foran, da vi lavede en kæmpe forsvarsfejl og spillede deres angriber helt fri og Martin Freck i målet var chanceløs.

Vi kæmpede videre og fik udlignet ved Andreas Larsen lige inden pausen.

Efter pausen fik Liria mere fat i spillet og vi fik ikke rigtigt flow i det. Det var meget en halvleg som foregik på midten af banen. der var ikke de store muligheder før de sidste 15 min. Her var Liria farlige men en velspillende ORI forsvarskæde lukkede godt af med Jacob Weische i spidsen. Vi havde også mulighed for at bringe os foran i kampen, med både Oliver Weiland og Mikkel Laursen, men igen var vi ikke heldige. Liria kom igen foran da vi igen lavede en kæmpe fejl og forærede gæsterne bolden lige foran vores felt.

Der skulle ikke gå mere en 2 minutter før bolden igen lå i kassen. Denne gang var det Martin Thorsen som var luskede i boksen og sparkede bolden i mål til 2-2 til stor jubel hos hjemmeholdet og de fremmødte tilskuere.

Kampen endte 2-2 hvilket set over hele kampen var et fair resultat. Så spændingen om 2. pladsen er stadig intakt.