16

April 2022

ORI - Lyngby BK 5-2

Målscorer: Benjamin Manley 2, Andreas Larsen, Mikkel Laursen, Daniel Jauch

Påske lørdag bød på sæsonens 3. kamp, her skulle vores senior hold forsøge at holde fast i 2.pladsen i rækken, som vi fik i sidste uge.

Gæsterne var fra Lyngby, som i det omvendte opgør voldte os problemer. Vi vandt derinde med 2-1 på et mål som vi scorede i overtiden.

Vi begyndte dagens kamp meget nervøst og vi havde svært ved at sætte os på spillet. Intet fungerede for os....

vi kunne ikke aflevere til hinanden, vi løb ikke for hinanden, vi vandt ikke nogle dueller eller 2.bolde. Det var rent ud sagt en rigtige lorte 1.halvleg for os. Lyngby førte 0-2 ved pausen. De scorede et på på et hovedstød hvor vi glemmer at dække op, og så kom de på 2-0 på et langskud, som Martin Freck troede gik over. Men bolden dykkede og gik i kassen.

I pausen talte vi om, hvad vi skulle ændre i 2. halvleg og det var et helt andet hold vi sendte på banen.

Vi vandt dueller og 2.bolde, vores pasningsspil var bedre og vi fik stresset modstanderen. Det gav pote da Benjamin Manley reducerede efter 61 minutter. Og kun 3 minutter efter det mål scorede Mikkel Laursen et flot mål, hvor han erobrede bolden driblede uden om et par spillere og bankede bolden op i hjørnet til 2-2. For at det ikke skal være løgn som kom vi foran 3-2 yderligere 4 minutter efter, hvor Daniel Jauch kom godt til baglinien og bankede bolden i panden på Andreas Larsen som sikker dirigeret bolden i mål. 3 mål på 7 minutter, og kampbilledet var pludseligt et andet.

efter 81 minutter af kampen punkterede Daniel Jauch alt håb for gæsterne da han scorede til 4-2, og i overtiden scorede Benjamin Manley til slutresultatet 5-2.

Det var en kamp, hvor vi var som dag og nat. Vi spillede nok den værste halvleg i de første 45 minutter af kampen. Men i de sidste 45 minutter var vi som forvandlet. Men der er stadig en del vi kan arbejde med på træningsbanen. - udtaler træner Dennis Vendelbo