Sommerferien er slut og fodboldsæsonen er skudt i gang på pedersholm ️ 1 holdet…

17

August 2019

Sommerferien er slut og fodboldsæsonen er skudt i gang på Pedersholm ☀️

1 holdet tog i dag imod Skibby IK. Det var en kamp hvor begge hold kæmpede til det sidste. Kampen bød på mange muligheder for de blå, særligt i anden halvleg. Desværre kom Skibby foran allerede efter 30 minutter, på et straffespark begået af Rasmus Olsen. Skibby holdt føringen helt ind i det 94 minut, da ORI blev tildelt et sidste hjørnespark og bolden efter lidt klumpspil dumper ned foran Jonas Vestergaard, der prikkede bolden i nettet til kampens resultat 1-1. Det var Jonas debymål på 1 holdet og han havde inden kampen lovet, at få klippet håret i det tilfælde han skulle score. Og som mottoet hos vores sponsor HJ Tømreren siger “En aftale er en aftale” 💇🏼‍♂️

2 holdet havde inden da taget imod ærkerivalerne fra FIK og deres nyopstartede hold. Det blev til en flot sæsonstart med en 3-0 sejr, hvor målene blev sat ind af Sebastian Dam på frispark og Oliver Weiland som blev dobbelt målscorer. ⚽⚽

I morgen skal 3 holdet på besøg i Slangerup og forhåbentlig fortsætte det gode arbejde. Og det med ny træner iform af en gammel kending Michael Frandsen.